KnaufKnauf

Povratak
Detaljnije?>

Tradicionalno božićno druženje Knauf & izvođači Zagreba i okolice

Tradicionalno božićno druženje Knauf & izvođači Zagreba i okolice

Svake godine u ovo predblagdansko vrijeme, Knauf tradicionalno organizira božićna druženja za svoje izvođače, diljem naše lijepe Hrvatske, stoga niti ova godina nije bila iznimka.

Oduvijek je Knauf prakticirao i njegovao takav oblik neformalnog druženja s izvođačima s ciljem ostvarivanja kvalitetnijih međuljudskih odnosa i poslovne suradnje. Odnos s izvođačima i dugogodišnja suradnja omogućili su razvoj i poslovne uspjehe na obostrano zadovoljstvo.

Sudeći po impresijama sudionika, zahvaljujući angažmanu naših vrijednih kolega, ali i organizatora Marka Ostojića, Damira Miškulina, i ove će godine Knauf božićno druženje, izvođačima Zagreba i okolice, zasigurno još dugo ostati u lijepom sjećanju.

Ponekad su riječi suvišne, stoga vam dio atmosfere s druženja prenosimo putem priloženih fotografija jer iste često govore više od riječi.

 

Detaljnije?>

STRUČNO PREDAVANJE ROOM FOR EXPRESSION ODRŽANO U ČAKOVCU

STRUČNO PREDAVANJE ROOM FOR EXPRESSION ODRŽANO U ČAKOVCU

Fokusirani na stvaranje rješenja koje će pomoći u ostvarivanju vizije o akustici, intencija Knaufa je, predavanjima „Room for expression“, okupiti  stručnjake koji će doprinijeti diskusiji i postati dio Knauf vizije.

Stoga, Knauf već desetljećima blisko surađuje s arhitektima i projektantima kako bi svojim proizvodima omogućio modernu i laku gradnju vrhunskih ostvarenja iz svijeta arhitekture.

Spoj sposobnosti i dugogodišnjeg iskustva u Knaufu omogućio je transformaciju ideja u stvarnost. 

U kongresnoj dvorani hotela Castellum u Čakovcu, u potpunosti izvedenoj Knauf sustavima suhe gradnje i Cleaneo spuštenim stropovima, dana 27. studenog 2018., u suradnji s Udruženjem arhitekata Međimurja i Društvom arhitekata Varaždin, održana je edukacija „Room for expression“ . Stručnim predavanjima na temu „Room for Expression“ i „Knauf akustični stropovi“, održanim od strane kolege Hrvoja Rubića struč.spec.ing.aedif, prisustvovalo je 30 arhitekata.  

 

Detaljnije?>

Stručni seminar FireWin

Stručni seminar FireWin

Sukladno potrebi za sve kompleksnijom izvedbom protupožarne zaštite, naš stručni tim, pod vodstvom kolega Maria Reljana, Damira Bosorića i Domagoja Aćimovića, predstavio je sustav Knauf FireWin, održavši edukaciju pasivne protupožarne zaštite.

Stručni seminar održan je u tvornici u Kninu, u petak 23.11.2018. Istom je prisustvovalo 14 renomiranih izvođača suhe gradnje s područja Slavonije, Dalmacije i Zagorja.

Sudionici seminara uspješno su završili stručnu edukaciju pasivne protupožarne zaštite te stekli osnovna teorijska i praktična znanja o primjeni Knauf FireWin sustava.

Aktivnim sudjelovanjem na edukaciji, svim izvođačima dodijeljen je Knauf FireWin certifikat te su samim time postali i certificirani izvođači FireWin sustava suhe gradnje.

Dio atmosfere s edukacije i dvodnevnog susreta organiziranog u suradnji s našim partnerom Color trgovinom d.o.o. možete vidjeti na priloženim fotografijama.

 

Filozofija

Detaljnije?>

Filozofija

Strategija tvrtke Knauf temelji se na inovativnom pristupu i primjeni tehnoloških inovacija.

Naše partnerske tvrtke zajedno stoje pod okriljem snažnog branda, zbog čega nude savršeno usklađene sustave i rješenja u građevinarstvu. Osobito kada je riječ o inovacijama, energetskoj učinkovitosti, ekonomičnosti i kvaliteti dizajna.

Partnerstvo je naša misao vodilja. Knauf poznaje tržište, ali također poznaje i tržište svojih klijenata. Strategija, stručnost i cjelovit pristup u dijalogu s kupcem iznimno su važni, kao i blizak odnos s tržišnim partnerima.

Detaljnije?>

Misija

Misija

Knauf je mjerilo za proizvode i sustave suhe gradnje, kao i za građevinske materijale za izolaciju. Misija je održati vodeću poziciju i kreirati nove standarde i kriterije kvalitete. S obzirom da postižemo održiv i natprosječan financijski rast, održavamo ostvarenu tržišnu poziciju i ravnomjerno ulažemo u sve aspekte i sudionike našeg poslovanja. Svi prošli napori djelatnika stvorili su Knauf kao organizaciju koju danas poznajemo i na koju smo veoma ponosni. Stoga gledajući u prošlost, koračamo sigurno u budućnost zahvaljujući raznovrsnim iskustvima i stečenim znanjima diljem svijeta što nas razlikuje od konkurencije u industriji u kojoj djelujemo.

Detaljnije?>

Vizija

Vizija

Uvijek imajući na umu sve elemente poslovnog okruženja, ali i društva u kojem djelujemo, Knauf načela poslovanja su inovativnost, energetska učinkovitost i ekološka održivost, ekonomičnost, kvaliteta dizajna te zadovoljstvo korisnika i snažno partnerstvo s našim kupcima. Tako nastaju promišljena sustavna rješenja za gradnju koja su međusobno savršeno usklađena i temeljena na potrebama tržišta. Naša vizija temelji se na jednostavnom načelu – Knauf kao tržišni lider za siguran, zdrav i udoban dizajn životnog prostora.

Detaljnije?>

Knauf grupacija

Koje je Vaše područje djelovanja?