KnaufKnauf

Povratak

„VIŠE SE NE BOJIM VODE“ – GRADSKI BAZENI PULA02. 04. 2019

Krajem 2018. godine, nakon više od 30 godina željnog iščekivanja, u Puli je otvoren prvi kompleks javnih gradskih bazena koji je ujedno i najvažnija kapitalna investicija te najveći gradski projekt u Puli. Navedenim projektom značajno je obogaćena ponuda sportskih sadržaja u Puli te zaokružen jedinstveni sportski kompleks na području Istre.

Tvrtka Knauf u svoju bogatu kolekciju referentnih objekata, objekata u čijoj izgradnji su se koristili sustavi i materijali iz Knauf asortimana, s ponosom može uvrstiti i ovaj veliki projekt.

Kvalitetu Knauf materijala i sustava, korištenih u izgradnji Gradskih bazena Pula, prepoznali su, kao i mnogo puta do sada, arhitekti kao i investitori projekta. Ukazano povjerenje od strane sudionika projekta, u kvalitetu primijenjenih materijala i sustava, bez sumnje, niti ovoga puta nećemo iznevjeriti.

Niže možete pristupiti linku koji vas vodi na video edukativnog karaktera s prikazima obrade spojeva, postavljanja i pričvršćivanja potkonstrukcija, uporabe unutar bazena itd., kao i specificirane detalje projekta.

Ali, bez ideje i inicijative našeg kreativnog kolege Marijana Tomića, podrške kolege Antonia Jakelića iz Aquapanela te tehničke podrške kolega Marka Ostojića i Hrvoja Rubića, ovaj hvale vrijedan i reprezentativan video uradak, ne bi ugledao svjetlo dana. Stoga, jedno veliko hvala svima vama!

 

https://drive.google.com/file/d/1N31zVO5aC3DBxT1hfakyQa-gujkcUVmX/view?usp=sharing

 

Detalji o projektu:

Projekt: Gradski bazeni Pula, Hrvatska

Investitor: Pula sport d.o.o

Arhitekt: Urbis d.o.o. Pula

Knauf tehnička podrška: Marijan Tomić, Marko Ostojić, Hrvoje Rubić

AQUAPANEL® Cement Board primjena:

Unutarnji sustav zidova: AQUAPANEL® Cement Board Indoor

Vanjski sustav zidova: AQUAPANEL® Cement Board Outdoor

Vanjski i unutarnji sustav stropova: AQUAPANEL® Cement Board Skylite

 

 

 

Koje je Vaše područje djelovanja?