KnaufKnauf

Povratak

Room for expression20. 11. 2018

 „Room for expression“ predavanja temelje se na istraživanjima, stručnim savjetima i uspješnim praksama u području akustike. Knauf već desetljećima blisko surađuje s arhitektima i projektantima kako bi svojim proizvodima omogućio modernu i laku gradnju vrhunskih ostvarenja iz svijeta arhitekture. Oblikovanje prostorije predstavlja izazov u postizanju sklada estetike i akustike, forme i funkcionalnosti.

Obzirom da je Rijeka izabrana za Europsku prijestolnicu kulture 2020. godine  te će ugostiti renomirane predavače iz svijeta arhitekture, ne iznenađuje činjenica da je Knauf  upravo taj grad odabrao za održavanje jednog od „Room for expression“ predavanja.

U suradnji s Društvom arhitekata Rijeka, predavanje na temu „Zvučna zaštita i akustika prostora", održao je predstavnik tvrtke Knauf gdin. Boris Simonić, stručnjak u području istraživanja i razvoja, dok je u organizaciji stručnog predavanja veliki doprinos dao komercijalno tehnički predstavnik mag.ing.min Marijan Tomić, mlada snaga Knaufa.

Predavanju je prisustvovalo više od 60 sudionika koji su pokazali vrlo veliki interes za predstavljenu temu. Nakon edukativnog dijela, sudionici su imali priliku uživati u nastupu akustičnog dua „Alba i Leo“.

„Room for expression“ predavanjima Knauf želi doprinijeti i omogućiti transformaciju ideja u stvarnost s ciljem stvaranja prostora koji će realizirati viziju savršene akustike i zvučne izolacije.

 

Koje je Vaše područje djelovanja?