KnaufKnauf

Povratak

Knauf i partneri 201716. 10. 2017

U sklopu godišnjeg druženja s partnerima, tvrtka Knauf je u Poreču, od 12. do 14 listopada 2017., organizirala druženje s partnerima. Odnos s trgovačkim partnerima jedna je od temeljnih vrijednosti tvrtke Knauf, budući da su naši partneri zajedničkom snagom utjecali na prisutnost i vidljivost korporacije Knauf na lokalnoj razini. Dugogodišnja suradnja omogućila je razvoj i poslovne uspjehe na obostrano zadovoljstvo, kao i podizanje ljestivice u kvaliteti i usluzi.

Spomenuta suradnja tradicionalno se obilježila kroz zajedničko druženje uz prekrasne istarske krajolike, lokalne specijalitete i sportska nadmetanja u kojem su se odmjerile snage u vozačkim sposobnostima. U sklopu ovog neformalnog druženja, tvrtka Knauf je također predstavila protekle poslovne aktivnosti i najavila nadolazeće projekte kako bi se kvaliteta poslovanja nastavila na svim razinama - kako na razini Knaufa, tako i na razini partnera.

Naše goste zasigurno će interesirati fotografije sa samog eventa koje će pronaći u fotogaleriji ili posebnom izdanju u obliku male knjižice;

http://issuu.com/knaufhrvatska/docs/knauf?e=29359000/56551980.

Još jednom zahvaljujemo svim partnerima na dolasku i nadamo se da će ovaj event ostati u Vašem pamćenju kao ugodno druženje!

Koje je Vaše područje djelovanja?