KnaufKnauf

Povratak

KNAUF & BAUSTOFF+METALL 2019.15. 06. 2019

U organizaciji tvrtke Knauf i Baustoff Metall u Vodicama je, od 11. do 13. lipnja 2019., održano zajedničko druženje. Odnos s našim partnerima jedna je od temeljnih vrijednosti tvrtke Knauf, budući da su upravo oni zajedničkom snagom utjecali na prisutnost i vidljivost korporacije Knauf. Dugogodišnja, nadasve uspješna, suradnja s tvrtkom Baustoff + Metall omogućila je razvoj i poslovne uspjehe na obostrano zadovoljstvo, kao i podizanje ljestvice u kvaliteti i usluzi.

Zajedničkom druženju neformalnog karaktera, uz prekrasne krajolike Dalmatinske zagore i NP Krka te lokalne tradicionalne specijalitete, prethodile su prezentacije edukativnog karaktera i workshop s ciljem postizanja još uspješnije poslovne suradnje, odnosno unapređenja iste, kao i ostvarivanja kvalitetnijih međuljudskih odnosa.

Fotografije sa samog eventa ćete pronaći u fotogaleriji.

Još jednom zahvaljujemo svim sudionicima na dolasku te se nadamo da će ovaj susret svima ostati u lijepom sjećanju, kao i da ćemo ovakav vid okupljanja nastaviti prakticirati te da će postati nekom vrstom tradicije.

 

Koje je Vaše područje djelovanja?