KnaufKnauf

Povratak

InDizajn - festival modernog doma11. 09. 2018

Novo izdanje velikog sajma interijera ‘InDizajn - festival modernog doma’ po treći će se put održati u Areni Zagreb. Sajam će okupiti više od 80 izlagača iz sfere opremanja doma te će trajati četiri dana, od 13. do 16. rujna.

Kao i prehodne dvije godine i  ove godine glavni organizator ovog sajma je poznata hrvatska dizajnerica interijera Mirjana Mikulec  u suradnji s RTL-om.
Knauf će, kao i prethodne godine, biti Vama na usluzi sa stručnim savjetima naših komercijalno-tehničkih savjetnika kako biste zajedno pronašli kvalitetno, brzo,  i elegenatno rješenje za uređenje Vašeg doma.

Ljubitelji interijera na jednom će mjestu, na 5000m2 izložbenog prostora, moći vidjeti djela preko 80 izlagača, redom proizvođača i trgovaca za opremanje interijera, renomiranih stručnjaka te arhitekata.

Posjetitelji će tijekom čak četiri sajamska dana imati priliku pronaći inspirativna rješenja interijera i dizajnerskog namještaja, raskošne dekoracije, zanimljive detalje, a zasigurno će ih privući i brojni festivalski popusti kao i nagradna igra s bogatim fondom nagrada, a to je svakako još jedan dodatan razlog zašto posjetiti ‘InDizajn – festival modernog doma’, u Areni Zagreb od 13. do 16. rujna 2018.

Koje je Vaše područje djelovanja?