KnaufKnauf

Povratak

InDizajn 2019 - festival modernog doma23. 09. 2019

Novo izdanje velikog sajma interijera ‘InDizajn - festival modernog doma’ po četvrti put će se održati u Areni Zagreb. Sajam će okupiti više od 80 izlagača iz sfere opremanja doma te će trajati četiri dana, od 26. do 29. rujna.

Kao i prehodne tri godine i ove godine glavni organizator ovog sajma je poznata hrvatska dizajnerica interijera Mirjana Mikulec u suradnji s RTL-om.
Knauf će, kao i prethodne godine, biti Vama na usluzi sa stručnim savjetima naših komercijalno-tehničkih savjetnika kako biste zajedno pronašli kvalitetno, brzo, i elegenatno rješenje za uređenje Vašeg doma.

Ljubitelji interijera na jednom će mjestu, na 5000m2 izložbenog prostora, moći vidjeti djela preko 80 izlagača, redom proizvođača i trgovaca za opremanje interijera, renomiranih stručnjaka te arhitekata. Također, na jedinstvenom izložbenom prostoru – Bazaru, predstavit će se hrvatski kreativci i produkt dizajneri čiji su radovi sastavni dio svakog modernog doma.

Posjetitelji će tijekom čak četiri sajamska dana imati priliku pronaći inspirativna rješenja interijera i dizajnerskog namještaja, raskošne dekoracije, zanimljive detalje, a zasigurno će ih privući i brojni festivalski popusti kao i nagradna igra s bogatim fondom nagrada, a to je svakako još jedan dodatan razlog zašto posjetiti ‘InDizajn – festival modernog doma’, u Areni Zagreb od 26. do 29. rujna 2019.

Koje je Vaše područje djelovanja?