KnaufKnauf

Povratak

Dođite po inspiraciju i osvojite opremanje doma u vrijednosti od 50.000 kuna!04. 08. 2017

Zagreb, 3. kolovoza 2017. – Novo izdanje velikog sajma interijera ‘InDizajn - festival modernog doma’ po drugi će se put održati u Areni Zagreb. Sajam naše utjecajne dizajnerice interijera Mirjane Mikulec pod zajedničkim će krovom okupiti više od 70 izlagača iz sfere opremanja doma te će ove godine trajati čak četiri dana, od 14. do 17. rujna.

Poznata hrvatska dizajnerica interijera Mirjana Mikulec i ove je godine odlučila zasukati rukave i primiti se organizacije regionalnog sajma interijera ‘InDizajn – festival modernog doma’ i ovog puta u suradnji s RTL-om.
Knauf će, kao i prethodne godine, biti Vama na usluzi sa stručnim savjetima naših komercijalno-tehničkih savjetnika kako biste zajedno pronašli  kvalitetno, brzo,  i elegenatno rješenje za uređenje Vašeg doma.

Ljubitelji interijera na jednom će mjestu, na 5000m2 izložbenog prostora, moći vidjeti djela preko 70 izlagača, redom proizvođača i trgovaca za opremanje interijera, renomiranih stručnjaka te arhitekata.

Sajam će posjetiteljima pokazati najveće inovacije i novitete iz svijeta interijera, a najsretnijem među njima pripast će i glavna nagrada – opremanje jedne prostorije u vrijednosti 50 000 kuna pod pokroviteljstvom Erste banke. Osim glavne nagrade, posjetitelje očekuje još niz utješnih nagrada, kao i brojni festivalski popusti, a to je svakako još jedan dodatan razlog zašto posjetiti ‘InDizajn – festival modernog doma’, u Areni Zagreb od 14. do 17. rujna 2017.

Koje je Vaše područje djelovanja?