KnaufKnauf

Povratak

17. Dani Orisa16. 10. 2017

Oris Kuća arhitekture i ove je godine okupila važna imena arhitekture i dizajna iz regije i svijeta na simpoziju "Dani Orisa" koji se održao već 17. godinu za redom. Ova manifestacija bila je mjesto dvodnevnog okupljanja struke i svih zainteresiranih za pitanja suvremene arhitekture i dizajna.

Knauf je nastavio uspješnu suradnju s Oris Kućom arhitekture i predstavio interaktivne Cleaneo panele pomoću kojih su se posjetiteljima na zabavan način predstavila rješenja Knauf Cleaneo asortimana za zvučnu izolaciju i akustiku. Oni su istovremeno poslužili kao privatne telefonske govornice u koje su posjetitelji mogli "pobjeći" i osjetiti izvrsna svojstva Knauf perforiranih ploča koje čine osjetnu razliku u akustici prostora.

Ove godine, Knauf se predstavio u suradnji s tvrtkom Knauf Insulation koja je predstavila cjelovita izolacijska rješenja za toplinsku, zvučnu i protupožarnu izolaciju. Prezentirane su i novosti vezane uz program za izračun građevinske fizike KI EXPERT Plus, alat koji je nezaobilazan u velikom broju projektantskih kuća.

Gosti ovogodišnjeg izdanja bili su arhitekti biroa RCR (Španjolska), arhitekti biroa Schmidt Hammer Lassen (Danska), arhitekti biroa OFIS (Slovenija), Walter Angonese (Italija), Davor Mateković (Hrvatska), Go Hasegawa (Japan) i Vedran Mimica (Hrvatska). No više o samom sadržaju koji je obilježio ovogodišnje izdanje možete pronaći na službenoj stranici Dani Orisa. 

Koje je Vaše područje djelovanja?