Novosti_v2

KNAUF VAS DARUJE POPUSTOM NA KVALITETNE SUSTAVE SUHE GRADNJE KOJE MOŽETE OSTVARITI KOD NAŠIH PRODAJNIH PARTNERA!

Potražite KNAUF sustave suhe gradnje kod naših partnera i ostvarite dodatne uštede i popuste na visokokvalitetna građevinska rješenja!

Od 05. prosinca 2022. pokrećemo promotivnu akciju za narudžbe Knauf sustava suhe gradnje kreirane putem našeg web kalkulatora utroška materijala.

Ugrabite svoju priliku slijedeći 3 jednostavna koraka:

1. Skenirajući QR kod otisnut na letcima koje možete pronaći kod naših prodajnih partnera ili direktno koristeći link Knauf Kalkulator pristupite našem web kalkulatoru i izradite specifikaciju utroška materijala

2. Upit s detaljnom specifikacijom utroška materijala, kreiran unutar kalkulatora, direktno putem našeg digitalnog alata, pošaljite našim prodajnim partnerima i zatražite ponudu s cijenama ili direktno u prodajnim centrima izradite kalkulaciju uz pomoć naših prodajnih partnera koristeći Knauf kalkulator

3. ZGRABITE POPUST! Prilikom realizacije kupnje kod naših prodajnih partnera iskoristite popust koji će vam biti ponuđen. Trajanje akcije je ograničeno, stoga budite brzi i lukavi!

Popis KNAUF distributivne mreže partnera možete pronaći na poveznici niže. Unosom lokacije u tražilici pronaći ćete popis svih naših prodajnih mjesta u vašem gradu. Ako želite vidjeti popis svih naših prodajnih partnera u Hrvatskoj, polja u tražilici ostavite praznima.

Prodajna mjesta - Knauf

Za više informacija i upite možete se obratiti i direktno nama na e-mail info-hr@knauf.com ili pozivom na 01 3035 400.

KNAUF ROADSHOW PREZENTACIJE U RIJECI

Početkom mjeseca održane su Knauf Roadshow prezentacije kod našeg poslovnog partnera Jadran-impex d.o.o. na Kukuljanovu. Nakon par tjedana kiše, dočekali smo sunce i napokon imali priliku uživati u prekrasnom vremenu. Ipak, još više od sunca razveselila nas je velika posjećenost prezentacija. Zahvaljujemo svima na dolasku te smo izuzetno ponosni što je svake godine interes za prezentacijama sve veći.

Pozivamo vas da pogledate fotografije i video iz prekrasne Rijeke te s nestrpljenjem pratite naše stranice i pridružite nam se na idućem Roadshowu! 😊

Islamski kulturni centar Sisak

Tokom izgradnje objekta investitori su uvidjeli kako dolazi do jeke unutar molitvenog prostora. Cilj projektnog zadatka bilo je smanjenje jeke, stoga su nas zatražili stručno mišljenje. Obzirom da se radilo o kupoli i velikim visinama koje dodatno otežavaju montažu, te zahtijevaju lakše materijale s maksimalnom upojnošću, preporučili smo im Cleaneo Smart ploču. Dostavili smo im 4 različite boje uzoraka ploče na gradilište gdje su proveli dodatna mjerenja i na kraju dali suglasnost da se ploča koristi u projektu.

Cleaneo Smart ploča pokazala se kao idealno rješenje prema svim ključnim parametrima:

  • težina od 2,9 kg/m2
  • lakoća montaže veličine formata 1200x2400 mm
  • zvučna apsorpcija od αw= 0,95

Islamski kulturni centar je kompleks koji se prostire na 2600 m2 gdje se uz molitveni prostor nalaze i polivalentna dvorana, prostorije za biblioteku i čitaonicu, restoran, stanovi za vjerske službenike i učionice.

Također to je i prva ekodžamija u Hrvatskoj.

Tehnički list - Cleaneo Smart

Podaci o objektu

 
Izvođač: Brakić interijeri
Godina izgradnje: 2022.

LOKACIJA

KNAUF ROADSHOW DOLAZI U RIJEKU – NOVI DATUM

Čast nam je najaviti još jednu Knauf Roadshow prezentaciju kod našeg kupca Jadran-impex d.o.o. na Kukuljanovu koja će se održati u četvrtak, 29.09.2022. u 14 sati.

Vrijeme bi trebalo biti dobro i nadamo se da nam neće poremetiti planove kao u 6. mjesecu. 😊
Ovom prilikom vas pozivamo da nam se pridružite u što većem broju na interaktivnoj prezentaciji i osobno se okušate u nanošenju žbuka i proizvoda za obradu površina.

Veselimo se zajedničkom druženju!

NOVO: Donosimo važnu informaciju za sve zainteresirane za Knauf Roadshow prezentaciju planiranu za četvrtak 29.09.2022. u Rijeci – zbog lošeg vremena prezentaciju odgađamo za tjedan dana te se vidimo u četvrtak 06.10.2022. na istome mjestu i u isto vrijeme! 😊

Novi termin: 06.10.2022. u 14h, Jadran – impex d.o.o., Kukuljanovo 303, 51227 Rijeka (Kukuljanovo)

OSVRT NA KNAUF ROADSHOW PREZENTACIJE

Zahvaljujući podršci naših poslovnih partnera, uspješno smo odradili Knauf Roadshow prezentacije.

Održali smo turneju po cijeloj Hrvatskoj, uživo komunicirali s posjetiteljima prezentacija, omogućili im da isprobaju nanošenje naših proizvoda.
Upravo takav otvoren koncept prezentacije i mogućnost interakcije s našim kolegama rezultirali su velikim odazivom.

Svakako u budućnosti planiramo slične projekte.

Pratite nas kako biste bili u toku.

KNAUF ROADSHOW NA JUGU HRVATSKE

Zahvaljujući angažmanu naših poslovnih partnera Termodinamika d.o.o. i Kont d.o.o. ostvarili smo veliku posjećenost Roadshow prezentacija primjene naših proizvoda.
Upravo s njima smo uspjeli zaokružiti našu ljetnu Roadshow priču. Zanima vas kako je bilo na prezentacijama, pogledajte videa.

Veselimo se novim druženjima od jeseni!

KNAUF TEAMBUILDING 2022.

U organizaciji Knauf Hrvatske, 10. i 11. lipnja 2022., održano je zajedničko druženje djelatnika i dodjela jubilarnih nagrada za 10, 15, 20 i 30 godina djelovanja i rada u Knaufu.

Zaposlenici su naša najveća vrijednost i temelj poslovnog uspjeha te održivog napretka naše tvrtke, stoga zadovoljstvo naših djelatnika zauzima prvo mjesto na ljestvici prioriteta tvrtke Knauf.

Zajedničko druženje neformalnog karaktera, uz prekrasne krajolike Dalmatinske zagore i NP Krka te uživanje u lokalnim tradicionalnim specijalitetima, upotpunila je i dodjela jubilarnih nagrada djelatnicima.

Vjerujemo da će ovo druženje doprinijeti međusobnom boljem upoznavanju te ostvarivanju boljih kontakata i odnosa među zaposlenicima.

Zahvaljujemo svim sudionicima na dolasku te se nadamo se da će ovaj susret svima ostati u lijepom sjećanju, kao i da ćemo ovakav vid okupljanja nastaviti prakticirati te da će postati nekom vrstom tradicije.

Slike često govore više od 1000 riječi. Dio atmosfere s druženja možete pronaći u fotogaleriji.

Autobusni kolodvor Slavonski Brod

Cilj projektnog zadatka je bilo uklapanje autobusnog kolodvora u postojeću okolinu, ali na način da se zadovolje uvjeti funkcionalnosti, estetike i najviši ekološki standardi.
Sve navedeno je potrebno za mjesto na kojem je velika koncentracija i cirkulacija osoba na dnevnoj razini.

Materijali za projekt su odabrani na temelju izdržljivosti zbog nosivosti, otpornosti na sve vanjske utjecaje i jednostavnosti montaže.

Kako bi se vizija projekta pretočila u stvarnost korištene su AQUAPANEL® Cement Board Outdoor ploče koje su omogućile maksimalnu slobodu u dizajnu i savršeno se uklopile s ostalim korištenim materijalima poput čelika.

Zgrada kolodvora je prizemnog, tlocrtnog oblika, na dijelovima platoa se nalaze otvori kako bi se omogućio nesmetani rast i širenje stabala.
U sklopu zgrade su 3 paviljona u kojima su garderoba, toalet, kiosk, pekarnica i caffe bar.
Napravljena je i punionica za vozila na električni pogon, kao i podzemni spremnici za prikupljanje otpada, što ju čini prvom zgradom autobusnog kolodvora u Hrvatskoj koja to ima u ponudi.

Podaci o objektu

 
Arhitekti: Arhitektonski ured SANGRAD+AVP

dipl. ing.arh. Vedran Pedišić i dipl. ing.arh. Erick Velasco Farrrera

Godina izgradnje: 2021.

ROADSHOW PREZENTACIJE ODRŽANE DILJEM KONTINENTALNE HRVATSKE

Zahvaljujući našim poslovnim partnerima Delti Color d.o.o., Reti d.o.o. i BMD Stilu d.o.o. uspješno smo odradili prezentacije čistih gipsanih žbuka za ručnu i strojnu primjenu, kao i prezentacije proizvoda za obradu površina iz asortimana Perfect Surfaces. Kako biste doživjeli dio atmosfere te saznali više o programu naših prezentacija, pogledajte videa iz Soblinca u Zagrebu i Karlovca:

Odlična atmosfera bila je i u Slavonskom Brodu:

Veselimo se novim druženjima na jugu Hrvatske i nadamo se da se vidimo!

KNAUF ROADSHOW PREZENTACIJE U POREČU

Još jedna vrlo uspješno odrađena prezentacija čistih gipsanih žbuka za ručnu i strojnu primjenu te prezentacija proizvoda za obradu površina iz asortimana Perfect Surfaces je iza nas.

Ovoga puta smo se družili u Istri, točnije Poreču, kod našeg dugogodišnjeg partnera Elektrometal d.o.o. Na prezentacijama u Poreču je prisustvovalo više od 70 izvođača.

Dio atmosfere prenosimo vam u videu.

Naša druženja i prezentacije se nastavljaju u četvrtak, 12.05.2022., kod partnera Reta u Karlovcu.

Očekujemo vas!