KnaufKnauf

Povratak
Detaljnije?>

Knauf na međunarodoj razini

Danas se Knauf ubraja u vodeće proizvođače građevinskog materijala i građevinskih sustava u Europi i svijetu. Naši proizvodni pogoni i prodajne organizacije prisutni su na pet kontinenata, u preko 60 zemalja te 150 gradova i mjesta diljem svijeta.

Knauf tvornice proizvode moderne sustave suhe gradnje, sustave za fasade i toplinske izolacije, tekuće estrihe i podne sustave, žbuke, proizvode za polaganja keramike te strojeve i alate za uporabu ovih građevinskih proizvoda. Predano razvijamo, proizvodimo i isporučujemo inovativne proizvode i sustave za gradnju namijenjene profesionalnom tržištu, kao i krajnjim potrošačima.

Knauf korporacija trenutno zapošljava više od 24 500 zaposlenika diljem svijeta. Svakim korakom naprijed nastoji se okupiti mlade kadrove koji svojim znanjem i interesom iskazuju potencijal za nastavak poslovnog puta i aktivni doprinos daljnjem formiranju industrije građevinskih materijala.

Ime Knauf u mnogim zemljama i danas predstavlja sinonim za gips. Gipsani proizvodi i izolacijski materijali povezani s gipsom proizvode se u gotovo svim zemljama zapadne i istočne Europe. Poduzeća u sklopu Knauf korporacije uspješno posluju i u SAD-u (izolacijski materijali), Južnoj Americi i Aziji, Africi i Australiji.

Detaljnije?>

Knauf u HrvatskojOdgovornost na lokalnoj razini

Djelovanjem u sklopu multinacionalne kompanije, tvrtka Knauf d.o.o. svojim poslovanjem uspješno primjenjuje globalnu strategiju na lokalnom tržištu. Mi smo vodeći proizvođač građevinskih materijala u regiji. Kao hrvatska tvrtka, naša je odgovornost razvijati posao u najboljem interesu tržišta i investirati u društvenu zajednicu u kojoj djelujemo jer je naša dužnost uloženo i vratiti. Stoga se površinski kopovi nakon eksploatacije oblikuju u prostore neškodljive za okoliš. Građevinska industrija neprestano postavlja visoke zahtjeve za što kvalitetnijim materijalima vrhunske specifikacije i lakoće primjene.

Prateći potrebe tržišta i primjenjujući vrijedna zapažanja s terena, neprestano ulažemo u razvoj inovativnih sustavnih proizvoda i jedinstvenih rješenja. Razvijamo tržište projektirajući inovacije za buduće potrebe. Predano proizvodimo građevinske materijale koji pojednostavljuju projektiranje i izgradnju te nude potpuna rješenja i osiguravaju kvalitativnu sigurnost. A s visokom kvalitetom naših proizvoda razvijamo i oblikujemo udobnost življenja ljudi. Proizvodimo građevinske materijale koji pojednostavljuju projektiranje i izgradnju te nudimo gotova rješenja. S visokom kvalitetom proizvoda razvijamo i podižemo na novi nivo standard življenja. Povjerenje naših kupaca i krajnjih potrošača stekli smo najvišom razinom kvalitete usluga i proizvoda kao i svakodnevnim nastojanjem da na tržištu postavimo nove građevinarske standarde. Naši stručni prodajni savjetnici uvijek su na raspolaganju našim klijentima kako bismo isporučili adekvatni proizvod u potrebnoj količini i na vrijeme. Time potvrđujemo korporativne vrijednosti održivog partnerstva iz 1994. godine. Intenzivan rad i visoka kvaliteta proizvoda glavni su postulati grupacije Knauf, što je i osnovna nit vodilja poslovanja u našoj podružnici.

Koje je Vaše područje djelovanja?